Voeding

Voeding is belangrijk onderwerp binnen de Kleine Zeester. Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen de juiste voeding krijgen. Om deze reden houden wij ons aan de richtlijnen zoals vastgesteld bij het voedingscentrum. Op onze Kinderopvang stimuleren wij gezond eten.

Wij bieden op onze Kinderopvang groepen dagelijks verse, warme en gezonde maaltijden aan. Wij variëren hierbij ook zodat wij een rijk aanbod hebben en werken hierbij met een maandmenu. Onze kok kookt iedere dag vers en warm voor de kinderen.

Voor de baby’s op onze Kinderopvang groepen worden er maaltijden klaargemaakt waarin geen zout, olie en andere toegevoegde voedingsstoffen in zijn verwerkt. Bij de baby’s proberen wij ook niet verschillende smaken aan te bieden en om deze reden bieden wij dagelijks één smaak aan. Dit doen wij omdat de smaak papillen nog niet volledig zijn ontwikkeld bij baby’s.

Lieve pedagogisch medewerkers

De pedagogisch medewerkers zijn zeer betrokken met mijn… Read more “Lieve pedagogisch medewerkers”

Anja de Groot

Wat een top bedrijf

Kinderdagverblijf De Kleine Zeester is echt helemaal super. Betrokken medewerkers, flexibiliteit vanuit het… Read more “Wat een top bedrijf”

Jeroen Pernot