Peuterschool Zeeschildpadden Amsterdam Geuzenveld-Slotermeer

Deze groep staat ook bekend als de peuterschool. De peuterschool is een nieuwe vorm van opvang. Op de peuterschool kunnen peuters vanaf 2 ½ jaar tot 4 jaar gebracht worden van ’s morgens 08.45 uur tot en met ’s middags 14.45 uur. Uw kind krijgt zes uren per dag voorschoolse educatie aangeboden. Ook op deze groep werken wij met de methode Uk en Puk.
’s Middags krijgen de kinderen warme en gevarieerde maaltijden aangeboden, dus het is niet zo dat u net als op een voorschool zelf fruit/eten en drinken hoeft mee te geven. Maandelijks worden er VVE Thuis ouderbijeenkomsten georganiseerd, waar ouders bijeen komen en de materialen mee naar huis krijgen. Tevens is peuterschool ook geopend tijdens de schoolvakantieweken, dus de peuterschool is het hele jaar geopend.

Op de peuterschool zijn Sirin en Laura werkzaam. Wij werken met vaste leidsters op vaste dagen, omdat wij vinden dat dit het vertrouwen en de veiligheid van de kinderen op de groep stimuleert.

Onze voordelen

Sirin en Laura zijn werkzaam op de Zeeschildpadden groep. Zij zijn vaste pedagogisch medewerksters en zij werken op vaste dagen. Zij zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang.

Voeding is belangrijk onderwerp op de Kleine Zeester. Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen de juiste voeding krijgen. Om deze reden houden wij ons aan de richtlijnen zoals vastgesteld bij het voedingscentrum. De dagelijkse maaltijden worden klaargemaakt door een kokkin. Zij kookt iedere week aan de hand van de menu van de week zodat ouders weten wat de kinderen op welke dag gaan eten.

Wij bieden dagelijks verse, warme en gezonde maaltijden aan. Wij variëren hierbij ook zodat wij een rijk aanbod hebben.

Uk en Puk is een educatief programma dat is afgestemd op de behoefte van baby’s en peuters. Het omvat taal, rekenen en sociale vaardigheden. Het programma vergroot de kans van het kind op een goede start in het basisonderwijs. De leidsters worden opgeleid om het programma aan te bieden op de juiste aan de kinderen aan te bieden. Lees meer over Uk en Puk.

De locatie

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

Nieuws

Opa en Oma dag op 20 juni

Kinderdagverblijf de Kleine Zeester organiseert op woensdag 20 juni 2018 een opa en oma dag. [...]

Ouderavond op 17 april

Kinderdagverblijf de Kleine Zeester organiseert samen met betrokken ouders op dinsdag 17 april 2018 een [...]

Nieuwe scholen ophalen BSO

Kinderdagverblijf de Kleine Zeester haalt sinds kort ook kinderen op van de volgende basisscholen: de [...]