Peutergroep Zeeleeuwen Amsterdam Geuzenveld-Slotermeer

De VVE- Peutergroep is een groep voor kinderen tussen de leeftijd van 2 ½ en 4 jaar. Deze groep is een VVE erkende groep, wat betekent dat kinderen op deze groep dagelijks voorschoolse educatie aangeboden krijgen.

Zo beginnen zij dagelijks de dag met de kring en doen iedere ochtend gekoppeld aan het thema een introductie activiteit. Het thema staat op deze groep centraal. Denk hierbij aan woordlijsten en de leerdoelen (sociaal emotioneel, motorisch, rekenen en taal ontwikkeling). Wij proberen achterstanden te voorkomen en tegelijkertijd de talenten van de kinderen te ontwikkelen.

Op deze groep zijn Sanaâ en Bobbie-Jo werkzaam.

Onze voordelen

Lida, Tuba en Sanaâ zijn werkzaam op de zeeleeuwen groep. Zij zijn vaste pedagogisch medewerksters en zij werken op vaste dagen. Zij zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang op de zeeleeuwen groep. Bekijk hun profiel.
Voeding is belangrijk onderwerp op de Kleine Zeester. Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen de juiste voeding krijgen. Om deze reden houden wij ons aan de richtlijnen zoals vastgesteld bij het voedingscentrum. De dagelijkse maaltijden worden klaargemaakt door een kokkin. Zij kookt iedere week aan de hand van de menu van de week zodat ouders weten wat de kinderen op welke dag gaan eten.

Wij bieden dagelijks verse, warme en gezonde maaltijden aan. Wij variëren hierbij ook zodat wij een rijk aanbod hebben.

Uk en Puk is een educatief programma dat is afgestemd op de behoefte van baby’s en peuters. Het omvat taal, rekenen en sociale vaardigheden. Het programma vergroot de kans van het kind op een goede start in het basisonderwijs. De leidsters worden opgeleid om het programma aan te bieden op de juiste aan de kinderen aan te bieden. Lees meer over Uk en Puk.

De locatie

locatie

Foto’s interieur

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

Nieuws

Opa en Oma dag op 20 juni

Kinderdagverblijf de Kleine Zeester organiseert op woensdag 20 juni 2018 een opa en oma dag. [...]

Ouderavond op 17 april

Kinderdagverblijf de Kleine Zeester organiseert samen met betrokken ouders op dinsdag 17 april 2018 een [...]

Nieuwe scholen ophalen BSO

Kinderdagverblijf de Kleine Zeester haalt sinds kort ook kinderen op van de volgende basisscholen: de [...]