Dreumesgroep Zeevisjes

Op de dreumesgroep vangen wij kinderen op tussen de leeftijd vanaf ongeveer 1 ½ tot ongeveer 2 ½ jaar. We kijken altijd naar de ontwikkeling van het kind en bespreken met ouders de overstap naar een peutergroep.

Voor de dagelijkse opvang zijn vaste pedagogisch medewerkers verantwoordelijk.

Bewegingsvrijheid is eveneens van groot belang. De kinderen vinden het namelijk ook fijn om genoeg ruimte te hebben om te spelen. En ook daar is ruimte voor.

Rust is eveneens van groot belang. De kinderen vinden het namelijk ook fijn om bijvoorbeeld even rustig een boekje te lezen. En ook daar is ruimte voor.

Voeding is belangrijk onderwerp binnen de Kleine Zeester. Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen de juiste voeding krijgen. Om deze reden houden wij ons aan de richtlijnen zoals vastgesteld bij het voedingscentrum. De dagelijkse maaltijden worden klaargemaakt door iemand die daarvoor speciaal in dienst is. Zij kookt iedere week aan de hand van de menu van de week zodat ook ouders vooraf weten wat de kinderen op welke dag gaan eten. Wij bieden dagelijks verse, warme en gezonde maaltijden aan. Wij variëren hierbij ook zodat wij een rijk aanbod hebben.

Het aanbod van de activiteiten is ook afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Zo wordt aangesloten op de belevingswereld van de kinderen.

Opa en Oma dag op 20 juni

Kinderdagverblijf de Kleine Zeester organiseert op woensdag 20 juni 2018 een opa en oma dag. [...]

Ouderavond op 17 april

Kinderdagverblijf de Kleine Zeester organiseert samen met betrokken ouders op dinsdag 17 april 2018 een [...]

Nieuwe scholen ophalen BSO

Kinderdagverblijf de Kleine Zeester haalt sinds kort ook kinderen op van de volgende basisscholen: de [...]