Reviews Buitenschoolse opvang

De kleine zeester is een warme, veilig en gezellige omgeving waar onze zoon Tobin met veel plezier naar toe gaat! De medewerkers zijn betrokken, zorgzaam en professioneel en de warme lunch vind ik ook zeer belangrijk. Ook is het een stimulerende leeromgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om te spelen.

Stimulerende leeromgeving, famiele Gentenaar – Boverhof

Onze dochter Ada (1) gaat altijd met plezier naar De Kleine Zeester. Ze voelt zich er zichtbaar thuis. Fijn dat er warm eten is tussen de middag en dat er veel wordt buiten gespeeld. Wij waarderen de sfeer, de kleinschaligheid en de betrokken leidsters.

Ze gaat met veel plezier, familie Kool

Wij zijn erg tevreden over Kinderdagverblijf De kleine Zeester. Met een sterk gevoel van vertrouwen breng ik mijn kinderen (3 en 7 jaar) naar de Kleine zeester! Wij worden altijd erg warm ontvangen, er wordt veel met de kinderen gedaan. Er worden veel leerzame activiteiten ondernomen. Elke dag wordt er gevarieerde maaltijden geserveerd. Het is een opvang met ervaren leidsters. Wij voelen ons veilig bij de Kleine Zeester.

Erg tevreden, familie Acun

Sinds januari 2013 wordt onze dochter van inmiddels twee jaar liefdevol opgevangen op De Kleine Zeester. Sinds kort is ook ons dochtertje van 5 maanden twee dagen in de week op De Kleine Zeester en gaat onze oudste er bovendien naar de BSO. Wij zijn heel tevreden over dit kinderdagverblijf. Het gevoel welkom te zijn als kind en als ouder, de persoonlijke aandacht en warme, liefdevolle omgang met de kinderen, zorgen ervoor dat onze kinderen en tevens wij als ouders, ons thuis voelen. We laten onze kinderen met een gerust en fijn gevoel achter. In tegenstelling tot sommige andere kinderdagverblijven, ademt De Kleine Zeester liefde, betrokkenheid en interesse voor kinderen uit. En dat is immers wat je als ouder voor je kind wil, toch?

liefde, betrokkenheid en interesse, Fam. Warringa-Dogan

Toen onze zoon was geboren durfden wij hem niet achter te laten bij een kinderdagverblijf, mijn moeder heeft tot 1 jaar opgepast. Na zijn eerste geboortejaar zijn wij toch op zoek gegaan naar een goed kinderdagverblijf. Wij waren op zoek naar een liefdevol opvangadres, waar onze kindje zich thuis zou voelen en natuurlijk dichtbij huis. Onze zoon is gestart op de babygroep waar hij liefdevol door de leidster 2 dagen per week werd opgevangen. Zowel bij het brengen als bij het halen is er altijd even tijd om met de leidster bij te praten. De overgang naar de peutergroep en dan naar de buitenschoolse opvang is zonder problemen heel natuurlijk verlopen. Mei 2014 is mijn dochter gestart met 6 maanden oud, niet gewacht tot 1 jaar. De flexibiliteit en hartelijkheid van De Kleine Zeester kwam gelijk weer naar voren. Inmiddels zijn we nu 6 maanden verder en het gaat heel goed. Tot op de dag van vandaag zijn wij heel blij dat wij 4 jaar terug voor De Kleine Zeester hebben gekozen.

Flexibel & hartelijk, Familie Goktekin
Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven